Serveis

Encara no ens conèixes? En aquest cas et presentem els serveis que oferim


Guix i escaiola Matèria prima per a donar forma a la nostra imaginació


Formes impossibles gràcies a l'escaiola, les aplicacions decoratives són infinites. El guix és el nostre aliat per a reparar esquerdes, o per a renovar sostres i parets

Pladur Bé, ràpid i econòmic? Amb pladur es pot fer


El pladur ens permet crear des d'una petita estanteria a una habitació completa. Deixa't sorpendre visitant els nostres treballs realitzats

Pintura No és només una capa de pintura... És la sensació de novetat i netedat


Tot tipus de serveis en pintura, interior o exterior. Dels colors més bàsics a les opcions més atrevides. Aconsegueix una nova imatge, renova els teus espais.

Fals sostre registrable En oficines, despatxos i llars


Aquest tipus de sostres permeten fer una instal·lació de cablejat de manera molt còmode, i un cop instal·lats, es pot accedir molt fàcilment a la part superior per a fer possibles futures modificacions de lluminària, o per passar més cablejat.

Terres A cada passa et sentiràs més còmode


Conèixes la solució en terra vinílic? Ràpid i còmode. Tria entre una gran quantitat de dissenys diferents: Modern, clàssic, vintage, imitació fusta... És resistena a l'aigua, silenciós i càlid. Perfecte per a casa i locals comercials, ja que la seva resistència és molt superior a la d'un terra de parquet.

Altres serveis Escollir els millors professionals ens ajuda a crear espais


Col·laborem amb els millors professionals de diversos sectors perquè tu no t'hagis de preocupar per res. Si necessites algun servei específic: Llauneria, fusta, cuines, banys... nosaltres te'l proporcionarem. Contacta amb nosaltres i explica'ns què necessites per a la renovació del teu espai.